Въпроси и отговори

  • Home > Въпроси и отговори

Въпроси свързани с ВиК

Ето някои признаци и симптоми, по които може да разберете, че имате скрити течове:

1.Чувате непрекъснат шум от изтичаща вода когато нищо не е включено.
2.Вашият водомер се върти когато не използвате вода.
Маркирайте индикатора на измервателния уред, не използвайте вода за няколко часа, след което го проверете. Ако индикаторът се е преместил, вероятно имате теч от водопровода.
3.Вашите стени или подове имат мокри, гъсти, влажни или обезцветени зони, когато нищо не сте разлели.
4.Усещате неприятни миризми, идващи от подове или стени в близост до отводнителни канали или канализации.

При установяване повреда на водомера от инкасатора същият ви връчва предписание за смяна със срок за иэпълнеие от 30 дни. След закупуването на нов водомер, от ваша или наша страна, може да заявите по телефон ( 0896747849 ) искането си и уточнявате дата и час за смяната на повреденият водомер.

Въпроси свързани с ремонт

Необходимо е единствено да се свържете с нас и да подадете точен адрес и подробности за желаната от Вас услуга. Наш техник ще бъде при Вас в уговорения ден и час с необходимите инструменти за изпълняването на дейността.

Кока-Кола, оцет, бебешко олио, течен сапун. Това са само част от изненадващите продуктите, които могат да се използват за отпушване на тоалетна. Нещо повече, обикновените домакински продукти, не само спестяват пари, но и помагат за ограничаване на опасните продукти за отпушване на канали, които в повечето случаи са вредни за вашето семейство и околната среда.

Не открихте вашия отговор?

    ЗАПИТВАНЕ

    Въведете вашите детайли коректно за да можем да се свържем със вас.


    Обади се сега